Senior Dotnet ontwikkelaar voor publicatie platform_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Senior Dotnet ontwikkelaar voor publicatie platform

Wij zijn op zoek naar Senior C# .Net developer voor uitbreidingen/doorontwikkeling op een bestaand online publicatie platform. Het gaat om een complexe, zeer dynamische omgeving, uiteraard wordt er gewerkt volgens scrum in sprints

Van jou wordt verwacht dat je stevig in je schoenen staat en in staat bent zelf het werk op te pakken dat nodig is. Daarnaast signaleer je verbeteringen en spar je met je collega's over betere oplossingen en heb je een pragmatische instelling. Requirements staan niet altijd hard op papier dus kunnen omgaan met wisselde requirements, en dus je software zo flexibel mogelijk opzetten is een grote pre. Wil men dan vandaag leniks en morgen rechts, dan pas jij -bij wijze van- een setting aan, en klaar! Een omgeving waar je dus met goede argumenten een eigen stempel op het eindresultaat kunt drukken. Je werkt nauw samen met andere senior devleopers en de teamlead / scrummaster. 

Ben jij per per 15 juni/1 juli, fulltime beschikbaar en niet snel uit het veld geslagen, dan ontvang ik graag jouw actuele CV, o.v.v. beschikbaarheid en uurtarief. PHP

Disciplines Vereist

  • C#, MVC, Entity Framework

Disciplines Gewenst

  • TFS 2015, WCF, MVC.Net, Git, Javascript/Jquery, XML, XSLT, Entity Framework, SQL Server (en SQL), HTML, CSS, SOLID, IoC Containers (Autofac)

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Senior Dotnet ontwikkelaar voor publicatie platform.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Den Haag en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in van DEN HAAG

DEN HAAG

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Robert Gritter en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Robert Gritter

Recruiter & Partner

010-4755583

r.gritter@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV