Senior C#.Net (lead) developer_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Senior C#.Net (lead) developer

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar Senior C#.Net developers. Het gaat om de doorontwikkeling van een bestaande webbased applicatie binnen een bestaand team van ongeveer 25 developers. Het team is opgedeeld in 3 teams/ ontwikkelstraten, waarbinnen er met een Agile aanpak en sprints wordt gewerkt. Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om het team tot een hoger niveau te brengen, en hun kennis en ervaring graag willen delen en overbrengen op de rest van het team. Denk bijvoorbeeld ook aan het coachen van junior teamleden.

Disciplines Vereist

  • C#.Net

  • WCF

  • Silverlight

  • MS entity framework

  • Jira

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Senior C#.Net (lead) developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Tilburg en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van TILBURG

TILBURG

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV