Senior C# .NET Ontwikkelaar_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Senior C# .NET Ontwikkelaar

Voor mijn eindklant ben ik per direct op zoek naar een senior  C#.NET ontwikkelaar.  Mijn klant heeft een fleetmanagementsoftware met trackingscomponenten en onderhoudsaspecten. Voor het inplannen van de onderhoud is als Proof of Concept snel iets gemaakt voor het doorgeven van de onderhoudswerkzaamheden met daarbij allocatie van uren en onderdelen. De Proof of Concept dient te worden omgezet naar een solide .NET code die aansluit bij de hoofdapplicatie. Er wordt gewerkt met C# binnen een Agile/Scrum methodiek. Het team bestaat uit drie ontwikkelaars; de team lead is zelf ook ontwikkelaar. 

 

 

Disciplines Vereist

  • Ervaring met automatiseringstrajecten

Disciplines Gewenst

  • Ervaring met Agile/Scrum

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Senior C# .NET Ontwikkelaar.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Delfzijl en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van GRONINGEN

GRONINGEN

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Ajay Singh en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Ajay Singh

Recruitment Consultant ICT

a.singh@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV