Programmeur voor conversieproject : van Delphi naar C#._

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Programmeur voor conversieproject : van Delphi naar C#.

We zoeken een geroutineerde C# developer die goed thuis is in Winforms. Betreft een conversieproject. Bestaande Delphi software 1 op 1 omzetten naar identiek werkende software, maar dan in C# code. Je werkt samen in een team van 3-4 developers. Hierbij moet je goed weten wat alle Delphi-controls doen en hoe je die omzet naar C#/Winforms-controls. Er is geen ruimte voor creativiteit om andere functionaliteit toe te voegen, wel creativiteit om de omzetting zo goed en slim mogelijk te doen.

Disciplines Vereist

  • HBO+ (bvk. informatica)

  • C#, Winforms

  • Delphi code goed kunnen lezen, interpreteren

  • Handson, goeie routine hebben

Disciplines Gewenst

  • conversie trajecten delphi naar C#

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Programmeur voor conversieproject : van Delphi naar C#..

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Bodegraven en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van BODEGRAVEN

BODEGRAVEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV