Junior, Medior C#.Net Programmeur, bij een bedrijf dat met je meedenkt_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP03166401
Inzet Fulltime
Werkgebied Rotterdam
werkniveau Junior / Medior
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Junior, Medior C#.Net Programmeur, bij een bedrijf dat met je meedenkt

Heb je een passie voor software ontwikkelen, werk je graag samen in een informele, flexibele werkomgeving en wil je ruimte om jezelf te ontplooien?

Bij mijn klant ga je aan de slag als C# ontwikkelaar van (web)applicatiesoftware. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van hun eigen technologieplatform. Hierbij werk je samen in een team van ervaren .Net programmeurs waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen deelprojecten. Ook krijg je alle ruimte om je kennis te vergroten en jezelf verder te ontwikkelen.

De software van mijn klant bestaat onder andere uit multitier software, RESTfull services en ASP.Net webapplicaties. Ze zijn voortdurend  bezig met innoveren, waarbij ze altijd gebruik maken van de laatste technologische ontwikkelingen. Denk hierbij aan het ontsluiten van onze toepassingen voor mobile apps door middel van RESTfull services of het maken van multi-touch interfaces.

Heb jij

 • HBO of WO opleiding (technische) informatica
 • Minimaal 3 jaar ervaring met development in C#.Net
 • Je bent nauwkeurig, secuur en gericht op detail
 • Je kan zelfstandig werken en bent resultaatgericht
 • Je bent communicatief vaardig, kunt goed overleggen en werkt graag in een team
 • Je hebt een flexibele instelling en bent inventief

Pré’s, kennis van:  Winforms, JSON, DevExpress 

Voor jou

 • Inspirerende, informele werkomgeving
 • Prettige werksfeer en flexibele arbeidstijden
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Salaris van €3200 tot €4200 op basis van kennis en ervaring
 • 29 vakantiedagen
 • Pensioen op basis van 50/50
 • Reiskostenvergoeding


Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Junior, Medior C#.Net Programmeur, bij een bedrijf dat met je meedenkt.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Tim Goppel

IT Recruitment Consultant

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV