GEO specialist C# en of C++_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

GEO specialist C# en of C++

We zoeken op dit moment een senior GEO specialist, iemand die alle in and outs weet van geografische applicatie, dus routeplanners, grafische opbouw van kaarten , 3d visualisaties e.d. dus uitgebreide kennis van rendering via OpenGl ed is een must. De opdrachtgever ontwikkeld complexe applicatie binnen dit domein. Teven zou ervaring met het Mobitex communicatieprotocol een zeer groet pre zijn. Er zijn regelmatig losse projecten die opgepakt kunnen worden, dus voldoe je aan het profiel maar ben je niet direct beschikbaar dan is dat geen probleem.

Disciplines Vereist

  • Geo specialist

  • 2d / 3d weergaves

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance GEO specialist C# en of C++.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van DEN HAAG

DEN HAAG

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV