Full stack C# .NET ontwikkelaar, 6 maanden met optie op verlenging_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Full stack C# .NET ontwikkelaar, 6 maanden met optie op verlenging

Voor de uitbreiding van het huidige Scrum (agile) team van mijn directe eindklant ben ik per direct op zoek naar een ervaren Full stack C# .NET programmeur!

Mijn klant heeft meerdere vestigingen in Noord-Holland en is een toonaangevende softwareleverancier op het gebied van innovatieve software voor o.a. financiele instellingen.

Voor het onderhouden en doorontwikkelen van de software zoek ik iemand met ruime kennis van .NET (C#, ASP.NET), HTML5 en Angular.

Disciplines Vereist

  • - Ruime .NET (C#,ASP.NET) Ervaring

  • - WCF

  • - MVC

  • - SQL Server

Disciplines Gewenst

  • - HTML5 en AngularJS

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Full stack C# .NET ontwikkelaar, 6 maanden met optie op verlenging.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Noord-Holland en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV