.NET Ontwikkelaar, C Sharp_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

.NET Ontwikkelaar, C Sharp

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een .Net C# developer. Men heeft een intern product waarop een aantal uitbreidingen gemaakt moeten worden. De applicatie moet multi lingual gemaakt worden, omdat men als de applicatie klaar is uitgerold moet worden naar Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. De klant wil een portaal maken waar klanten kunnen inloggen om hun facturen digitaal te kunnen invullen via de website. Men is op zoek naar een kandidaat die zowel frontend als backend kennis heeft.

Disciplines Vereist

  • Web/Net Services

  • ASP.NET

  • C#

  • REST

  • Webdesign

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance .NET Ontwikkelaar, C Sharp.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Reeuwijk en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van REEUWIJK

REEUWIJK

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV