Dotnet ontwikkelaar c#_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Dotnet ontwikkelaar c#

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren c# ontwikkelaar om verbeteringen door te voeren aan een zeer geavanceerde hightraffic website. De klant loopt zeer ver vooruit om het gebied van conversionrates userinteraction a-b tests (google analytics) ed. Klant wil o.a. een schil om de bestaande website heen te ontwikkelen om zodoende meerdere white-label websites met hetzelfde beproefde concept uit te kunnen rollen. Zeer vooruitstrevende ambiteuse organisatie (marktleider in hun vakgebied).

Disciplines Vereist

  • Dotnet C#

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Dotnet ontwikkelaar c#.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Scheveningen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van DEN HAAG

DEN HAAG

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV