.Net Lead Developer - Architect_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP10155259
Inzet Fulltime
Werkgebied AMSTERDAM
werkniveau Senior / Lead
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

.Net Lead Developer - Architect

Functie Met het vijf tot tienkoppige multidisciplinair team werk jij aan verschillende implementatie- en innovatieprojecten, samen met ontwikkelaars, visual designers, testers en projectleiders zorg jij ervoor dat het belang van de klant niet uit het oog wordt verloren. De behoeften van de afdeling marketing vertaal jij naar oplossingen in bijvoorbeeld, het Sitecore platform. Niet alleen technisch moet de oplossing succesvol zijn, jij zet de behoeften van de Content Manager en Marketeer centraal. Je geeft regelmatig presentaties op bijvoorbeeld een evenement of bij de klant. Ontwikkelen doe je met de lange termijn in gedachten, simpel zijn de oplossingen zeker niet, maar dat is jouw uitdading! Complexe systemen en processen? Daar laat jij je niet door afschrikken. Integendeel! Jij wordt graag uitgedaagd door complexe scenario’s.

Profiel

 • Jouw passie is techniek en inmiddels heb je ruim vijf (+) jaar ervaring met Microsoft-technologieën als C#, ASP.NET (MVC).
 • Jij zet projecten op en denkt mee over de architectuur
 • Ook web technologieën als HTML, CSS, Javascript frameworks als Angular, Node od jQuery behoren tot jouw toolkit
 • SQL-Server en mongoDB, kennen geen geheimen voor jou
 • Zelfstandig advies geven vind je leuk en met jouw deskundigheid weet je collega’s en organisaties van jouw visie te overtuigen
 • Web forms for marketeers en social connect modules zijn geen onbekende voor je

Voor jou:

 • Een bruto maand salaris van €4000 tot 5400 op basis van kennis en ervaring
 • Variabele bonus
 • Lease auto
 • Telefoon & laptop • 25 vakantie dagen
 • Pensioenregeling waarbij 2/3 door de werkgever wordt vergoed
   

Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance .Net Lead Developer - Architect.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) AMSTERDAM en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV