Dotnet Epi-server developer_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Dotnet Epi-server developer

Voor het meedraaien in een multidisiplinair projectteam is Capwell op zoek naar een ervaren epi-server developer. Gaat om een project wat initieel is ingeschat op 3 maanden, je werkt in team van rond de 4 a 5 personen, met een software architect, een scrummaster, nog een dotnet developer en een frontend developer. Als je senior genoeg bent dan is er ook de mogelijkheid (wens) om een junior dotnet developer in dit project te begeleiden. Englisch speakers are allowed. De opdrachtgever werkt op een goede agile manier, lieft volgens de principes van TDD. Er is veel kennis in huis van o.a. epi-server. Maar nu is er extra senior capaciteit nodig op een nieuw op te starten project. Uiteraard met de laatste versie van epi-server.

Disciplines Vereist

  • Dotnet c#

  • episerver

  • scrum

  • tdd

Disciplines Gewenst

  • andere CMS ervaring umbraco / sitecore etc.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Dotnet Epi-server developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Den Bosch / Eindhoven en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van 'S-HERTOGENBOSCH

'S-HERTOGENBOSCH

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV