.NET developer met ervaring in booking applicaties_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

.NET developer met ervaring in booking applicaties

Ik ben voor mijn klant op zoek naar een ervaren .NET developer die ervaring heeft met het opzetten van een booking website van de grond af aan. Je denkt vanaf fase 1 mee met de architectuur en jij bepaald welke technologien er gebruikt gaan worden binnnen de Microsoft stack. Daarnaast moet het eigen aanbod ook aangeboden worden aan diverse websites als booking.com en trivago.com.

Dus denk aan een reserveringsmodule, betaalmodule maar ook het tijdelijk reserveren tot een betaling definitief is vanuit een van de affiliate websites. Je hebt dus ervaring met deze achterliggende reserveringstechnieken. Daarbij werk je samen met een UX/front end developer. 

Disciplines Vereist

  • Architectuur opzetten

  • API koppelingen

  • XML feeds

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance .NET developer met ervaring in booking applicaties.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Dordrecht en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DORDRECHT

DORDRECHT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV