.NET Core Ontwikkelaar gezocht!_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

.NET Core Ontwikkelaar gezocht!

Voor mijn eindklant ben ik per direct op zoek naar een .NET Core Ontwikkelaar.  Mijn klant wil van scratch af een webapplicatie bouwen om producten te vergelijken. Mijn klant heeft het idee om het onder andere met behulp van .NET Core te gaan doen, maar staan eveneens open voor andere suggesties. Hierbij kunnen we iemand gebruiken die hen hierin onder meer kan adviseren. 

De insteek voor het project is 6 maanden met optie tot verlenging. 

Disciplines Vereist

  • Ervaring met .NET Core

Disciplines Gewenst

  • Kennis van Docker, Kennis van Microservices

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance .NET Core Ontwikkelaar gezocht!.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Ajay Singh en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Ajay Singh

Recruitment Consultant ICT

a.singh@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV