.net Core ontwikkelaar_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

.net Core ontwikkelaar

WIj zijn voor onze eindklant, een financiele dienstverlener in Amsterdam op zoek naar een ervaren dotnet ontwikkelaar die al een paar projecten met .net Core heeft gedaan.

Gaat om het ontwikkelen van een nieuwe product bovenop de bestaande architectuur. Door gebruik te maken van verschillende .net Core miniservices. Men wil in korte tijd (paar maanden) een eerste werkbare versie ontwikkelen. Je werkt daarbij nauw samen in de interne ontwikkelaars.

Er wordt gewerkt volgens scrum, continous integration, build pipline,  klanten hebben toegangs tot hun eigen testomging. Men werkt voor klanten over de hele wereld en van tijd tot tijd gaat het team ook op klantbezoek, om de communicatie met de eindgebruiker te bevorderen.

Leuke gedreven en professionele organisatie die software ontwikkeling serieus neemt. Vandaar ook de keuze om bijvoorbeeld voor dotnet core en webservices te kiezen en hun hosting op AWS in te regelen.

De teams staan onder leiding van een gedreven CTO met een gedegen ontwikkelachtergrond die zaken professioneel en pragmatisch aanpakt. 

Lijkt het je leuk om mee te ontwikkelen aan redelijke state-of-the-art software, dan hoor ik graag van je.

Er is de mogelijkeheid om op termijn enkele dagen (2 bij 5) remote te werken.

Dan doen we de standup via skype!

 

Disciplines Vereist

  • Dotnet core/mono

  • Pragmatische aanpak

Disciplines Gewenst

  • webservices

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance .net Core ontwikkelaar.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amsterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Robert Gritter en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Robert Gritter

Recruiter & Partner

010-4755583

r.gritter@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV