Senior C-sharp MVC ontwikkelaar 6-8 mnd Remote_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Senior C-sharp MVC ontwikkelaar 6-8 mnd Remote

Capwell zoekt op dit moment voor een opdracht van 6 - 8 maanden een ervaren allround Dotnet ontwikkelaar om een reeds bestaande applicatie opnieuw op te zetten in Dotnet MVC. Belangrijk daarbij is een goed besef van de juiste te nemen veiligheids aspecten. Het gaat hier namelijk om het opnieuw maken van een applicatie die om veiligheids redenen niet door de accepatietest is gekomen. Men heeft daarop geconcludeerd dat de structuur dermate slecht in elkaar steekt dat aanpassen niet loont en dat het beter op de gehele bedrijfssoftware aansluit om het ditmaal in Dotnet te bouwen (was PHP). Rest van de bedrijfsapllicaties zijn namelijk ook op dotnet gebaseerd. Je hebt dus de beschikken over een zeer goed/duur uitgewerkt clickable Wireframe . Je wordt tijdens deze opdracht bijgestaan door een systeem architect. FO is uiteraard bekend. Er zal gewerkt worden met een aantal vooraf te definieren deliverables / sprints van ongeveer een maand. Opdracht kan grotendeels remote worden uitgevoerd, incidenteel overleg op locatie klant (Alkmaar/Haarlem).

Disciplines Vereist

  • Dotnet MVC

Disciplines Gewenst

  • PHP kunnen lezen

  • Goede inschatting kunnen maken

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Senior C-sharp MVC ontwikkelaar 6-8 mnd Remote.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Haarlem en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van HAARLEM

HAARLEM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV