Dotnet C-Sharp developer met hardware affiniteit_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Dotnet C-Sharp developer met hardware affiniteit

Voor de komende 3-6 maanden is Capwell voor een project op zoek naar een medior/senior dotnet ontwikkelaar met sterke affiniteit met hardware. Gaat om een groot connectivity platform, waarbij de software via diverse protocollen met eigen (embedded) hardware in het veld, door heel Europa gegevens verzameld. Een schoolvoorbeeld van bigdata verzameling monitoring en bijsturing met de bijbehorende economische / milieu voordelen. Er worden nu weer een grote project in Zweden uitgerold, dit project dient binnen het bestaande platform ontsloten te worden. Daarbij faciliteert de klant het volledige private netwerk, de monitoring software inclusief diverse datacenters. Dus weer eens iets anders dan een saaie office applicatie, je zult van tijd tot tijd letterlijk je software testen met een aantal verschillende embedded devices naast je.

Disciplines Vereist

  • Abstract denkvermogen

  • Koppelingen kunnen maken met hardware

  • Protocol kennis

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Dotnet C-Sharp developer met hardware affiniteit.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Gorinchem en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van GORINCHEM

GORINCHEM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV