.Net Architect - Lead developer_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

.Net Architect - Lead developer

Mijn klant is opzoek naar een echte kar trekker, een handson architect die samen met het IT management draagvlak intern weet te creëren voor het aanpakken van grotere projecten. Om deze dan samen met ze uit te voeren waarbij (jij) dan het architectonische gedeelte voor je rekening neemt en deel van de bouw. Daarnaast zal je in een volgend stadium een team hebben dat je helpt in de verdere uitvoering en ontwikkeling van de projecten.

Disciplines Vereist

  • - Ruime .Net development ervaring en eerdere ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van systemen.

  • - CMS ervaring

  • - Full (.Net, JS) stack development ervaring

Disciplines Gewenst

  • - Ervaring met Sitecore (niet vereist)

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance .Net Architect - Lead developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amsterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV