.Net Developer_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

.Net Developer

380 gemeentes binnen Nederland zullen vertrouwen op jouw code. Jij en je team zorgen ervoor dat Europese wetgeving ook echt uitvoerbaar gemaakt kan worden binnen Nederland. Het gaat hier om een kernapplicatie waarbij je als burger zelf kan inloggen, zaken kan indienen en vervolgens kan monitoren.

Je werkt samen met het applicatiebeheer (scrum) team t.b.v. afstemming op het gebied van code, testen, releasen en het in beheer krijgen van de nieuwe wijzigingen. Er is een Product Owner aangesteld die verantwoordelijk is voor de doorontwikkeling van bestaande diensten. Hij bepaalt met het team, welke functionaliteiten wanneer en in welke sprint worden gerealiseerd.

Een voorbeeld van de projecten waaraan nu gewerkt wordt:

  • Het ontwikkelen van een synchronisatietool voor de file-repository van de configuratieservice
  • Uitbreiden / aanpassen van de beheerfunctionaliteit van de configuratieservice

Er wordt gewerkt in hechte teams die de mentaliteit van “we doen het met zijn allen” uitstralen. Een goede klik met de teamgenoten is daarom even belangrijk als het hebben van de juiste technische vaardigheden.

Disciplines Vereist

  • C# .Net development op senior niveau

  • Ervaring met TFS

  • Goed en graag willen werken in groepsverband

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance .Net Developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Den Haag en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van DEN HAAG

DEN HAAG

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV