Classic ASP programmeur_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Classic ASP programmeur

Capwell is op zoek naar een classic asp programmeur. Onze opdrachtgever heeft nog een aantal belangrijke ERP achtige applicaties in classic asp draaien. Hier moeten nu een aantal wijzigingen worden doorgevoerd en ook wat uitbreidingen. De asp kennis is bij de eigen dotnet ontwikkelaars helaas niet meer voorhanden. Dus zoeken we hier voor een webontwikkelaar van het eerste uur die zijn hand niet omdraaid voor een ASP applicatie. En die de jonkies wat kan bijbrengen over het ontstaan van het www... hoe het er aan toeging in het pre-dotnet tijdperk, gewoon uit het hoofd ontwikkelen in notepad, ipv formuliertjes en controls aanklikken.

Disciplines Vereist

  • classic ASP

  • MSSQL server

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Classic ASP programmeur.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Alphen ad Rijn en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ALPHEN AAN DEN RIJN

ALPHEN AAN DEN RIJN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV