Classic asp programmeur_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Classic asp programmeur

We zoeken voor een wat langere periode (denk aan enkele maanden of meer) een ervaren webscripter. Nadruk ligt op gebruik van Classic ASP, waarbinnen vooral met Jscript wordt gewerkt. Betreft development werkzaamheden binnen bestaand intern CMS systeem en ontwikkel-framework, (allemaal classic ASP), waarmee websites voor hun klanten worden ontwikkeld. Gaat om netjes gestructureerd programmeerwerk, trefwoorden objecten-structuren, documentatie, in teamverband werken. Goede kennis van frontend zaken is ook vereist, CSS, crossbrowser, HTML. Achterliggende database is SQL server.

Disciplines Vereist

  • ASP (of gedegen php, voorkeur ASP)

  • MS SQL server

  • programmeerervaring in uitgebreide ASP omgeving

Disciplines Gewenst

  • PHP, JSP, Perl

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Classic asp programmeur.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Zoetermeer en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van ZOETERMEER

ZOETERMEER

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV