C#.NET developer met kennis van Algoritmes_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

C#.NET developer met kennis van Algoritmes

Voor mijn eindklant ben ik per direct op zoek naar een ervaren C#.NET developer met een achtergrond in wiskunde/econometrie. Het gaat om de doorontwikkeling van een bestaande desktopapplicatie waarbij er zeer complexe algoritmes moeten worden ontwikkeld. Ben jij iemand die zelf dit soort projecten alleen kan dragen, hou je van uitzoekwerk en complexere materie, dan hoor ik graag van je!

Disciplines Vereist

  • >5 jaar ervaring met C#.NET

  • SQL

  • Achtergrond in wiskunde/econometrie

  • Ervaring met het ontwikkelen van complexe algoritmes

  • Ervaring met de doorontwikkeling van bestaande systemen

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance C#.NET developer met kennis van Algoritmes.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Schoonhoven en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van SCHOONHOVEN

SCHOONHOVEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV