C# Frontend webbouwer, responsive design_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

C# Frontend webbouwer, responsive design

De developer moet aanpassingen kunnen verrichten op een bestaande webapplicatie (met name de front-end) en de applicatie geheel responsive kan maken voor tablet en spmartphone. De schermen (views) en ontwerpen hiervoor worden aangeleverd. De persoon die we zoeken moet kennis hebben van in ieder geval .Net, C#, Visual Studio 2012 en SQL server database.

Disciplines Vereist

  • C#

  • ASP.NET

  • Sterk in Front-end kennis

  • Gedegen kennis en kunde met Responsive Design

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance C# Frontend webbouwer, responsive design.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Zoetermeer en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van ZOETERMEER

ZOETERMEER

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV