C# .NET developer met ervaring in Delphi, 3 tot 6 maanden met optie op verlenging! _

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

C# .NET developer met ervaring in Delphi, 3 tot 6 maanden met optie op verlenging!

Voor mijn directe eindklant in Goeree-Overflakkee ben ik per direct op zoek naar een ervaren .NET ontwikkelaar met ruime ervaring in Delphi.

Tijdens deze opdracht kom je terecht in het huidige team van software developers, analisten en testers. Het team werkt volgens de Agile (Scrum) methoden. Op dit moment werkt het team aan het onderhouden van de huidige applicatie (delphi) en het bouwen van een nieuwe applicatie (.NET) met de nieuwste technieken. Hierbij moet je vooral denken aan het gebruik van technieken zoals dependancy injection, en inversion of control, NoSQL databases en object-relationalmapping.

Beschik jij over meerdere jaren ervaring op het gebied van C#, en heb je bij voorkeur ervaring met Delphi (RAD Studio) en Team Foundation Server? Reageer dan met een up to date CV en je beschikbaarheid.

 

Disciplines Vereist

  • - C#

  • - .NET

  • - Delphi

Disciplines Gewenst

  • - Nieuwsgierig naar nieuwe technieken

  • - Out of the box

  • - Communicatief vaardig

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance C# .NET developer met ervaring in Delphi, 3 tot 6 maanden met optie op verlenging! .

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Middelharnis en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van MIDDELHARNIS

MIDDELHARNIS

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV