C# Super complexe omgeving_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

C# Super complexe omgeving

Voor mijn klant in de effecten branche sector ben ik op zoek naar een c# developer met SOA ervaring. Het gaat om het ontwikkelen van diverse applicaties als toevoeging op het beleggers portal. enkele voorbeelden zijn een risico analyse applicatie en een nieuws applicatie die gebruikers kunnen instellen op onderwerpen die voor hun interessant zijn.

De technieken die hier worden toegepast zijn: C#, SOA, Servicebus, Umbraco CMS, Dynamics CRM, React.js, SQL, API's.

Pre's in deze opdracht zijn: ervaring in financiele data en algortimes.

 

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance C# Super complexe omgeving.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Den Haag en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van DEN HAAG

DEN HAAG

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV