ASP.Net Front End Developer (Javascript, MVC, WPF, WCF)_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP03166416
Inzet Fulltime
Werkgebied Rotterdam
werkniveau Medior / Senior
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

ASP.Net Front End Developer (Javascript, MVC, WPF, WCF)

Als één van de ASP.Net Front end Developers van mijn klant zorg jij ervoor dat het design en de customer journey, die door onze collega designers (ux- en visual) zijn ontworpen, goed tot hun recht komen door een slimme verbinding te realiseren met de techniek van onze ontwikkelaars. Jouw uitdaging is het om de vaak complexe producten op een simpele, vernieuwende en effectieve manier om te zetten naar een optimale online ervaring.

Niet alleen door je creatieve ideeën, maar ook door de overtuigende manier waarop je adviseert, help jij een verscheidenheid aan klanten. Jij inspireert anderen door je eigen bevlogenheid en daagt jezelf en je team uit om net een stapje verder te gaan.

Profiel

Ik zoek iemand die trots is op zijn eigen werk. Doordat je al meer dan drie jaar werkt als Front end Developer heb je ondertussen ook een behoorlijke portfolio opgebouwd. Die je ook graag laat zien!

Je bent creatief, thuis in gebruikersinteractie en bent een gedreven developer in hart en nieren. Binnen een kleine teams intensief samenwerken vind je prettig. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Je hebt een leergierige instelling en maakt nieuwe technologieën je snel eigen. Ook neem je initiatief en kun je goed zelfstandig werken.

Voor jou geldt verder

  • Minimaal 3 jaar ervaring met ASP.Net, (X)HTML, HTML 5, CSS en JavaScript
  • Minimaal twee jaar ervaring met frameworks, design patterns en libraries zoals: MVC, WPF, WCF, AngularJS, NodeJS en JQuery
  • Kennis van methoden zoals Agile en Scrum

Voor jou

  • Salaris van €3600 tot €4500
  • Variabele bonus
  • 25 vakantie dagen
  • Lease auto
  • Mac laptop en telefoon
     

Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance ASP.Net Front End Developer (Javascript, MVC, WPF, WCF).

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV