C# .Net Programmeur (MVC, JSON, Entity Framework)_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP03166414
Inzet Fulltime
Werkgebied Rotterdam
werkniveau Medior / Senior
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

C# .Net Programmeur (MVC, JSON, Entity Framework)

Ontwikkelen is jouw passie. Jij  hebt het talent en de ervaring die nodig is om onderscheidende applicaties te ontwikkelen.  Als C#.Net Developer bij mijn klant werk je in een jong en flexibel team aan innovatieve omvangrijke applicaties voor grote bekende namen.

Je houdt van werken aan applicaties met een complexe architectuur. Wat op het scherm simpel lijkt, is  aan de achterkant vaak een ander verhaal, complexe systemen en processen? Daar laat jij je niet door afschrikken. Integendeel! Jij wordt graag uitgedaagd door complexe scenario’s. Jij bent niet bang om een discussie aan te gaan en duidelijkheid te krijgen over waarom bepaalde keuzes zijn genomen. Pro-actief reik jij verbeteren punten aan en je stelt kwaliteit hoog in het vaandel. 

Profiel

 • Minimaal 5 jaar ervaring als C# Developer
 • Je kunt werken met API’s en je begrijpt de complexiteit die hierbij komt kijken
 • Je begrijpt en je kan werken met concepten als MVC, JSON, Entity Framework
 • Kennis van de populaire third party frameworks
 • Ervaring met andere programmeertalen is een pre

Voor jou

 • Salaris van €3200 tot €4200
 • 13e Maand
 • 25 vakantie dagen
 • BYOD policy
 • Verdere goede arbeidsvoorwaarden
   

Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance C# .Net Programmeur (MVC, JSON, Entity Framework).

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV