C# ASP.Net developer JR - C# ASP.Net MR ontwikkelaar voor een state of the art devOps team in Den Haag_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP03166407
Inzet Fulltime
Werkgebied Den Haag
werkniveau Junior / Medior
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

C# ASP.Net developer JR - C# ASP.Net MR ontwikkelaar voor een state of the art devOps team in Den Haag

Je gaat werken binnen een organisatie die marktleider is in hun segment. Zij ontwikkelen met een groot team van developers state of the art .Net software binnen een strakke Scrum methodiek.

De ontwikkelafdeling bestaat uit 50 man opgedeeld in 6 multisiciplinaire teams, waarbij er 4 teams werken aan innovatieve projecten. Er wordt voornamelijk in C# ASP.Net ontwikkelt. Het team bestaat uit gepassioneerde mensen die hart hebben voor de organisatie en graag vooruit lopen in de markt en op het gebied van ontwikkeltechnieken.

Wat ga je doen?

Als medior .Net developer ontwikkel je mee aan een bestaand software product, die de organisatie continue doorontwikkelt voor haar klanten. Je komt te werken binnen een van de teams, dit is een mix van interne en externe developers, product owners, testers en hardware specialisten. Binnen de teams wordt via een strakke Scrum methodiek gewerkt en graag gewerkt met de nieuwst beschikbare technieken binnen IT.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je hebt 2-5 jaar ervaring als ASP.Net developer
 • HBO werk-en denkniveau
 • Ervaren met het werken binnen middelgrote Scrum teams is een grote pre
 • Je hebt kennis van of vindt het leuk om je te verdiepen in nieuwere technieken zoals:  Continuous Deployment, Automated testen en devOps
 • Je bent pro-actief;
 • Je bent bereid je te verdiepen in de materie / branche;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal of je bent bereid deze te leren.

Wat wordt er jou geboden?

 • Salaris 2800 – 3800 op basis van kennis en ervaring
 • 24 vakantiedagen + 20 extra ATV dagen
 • Goede pensioenregeling
 • Opleidings-en doorgroeimogelijkheden
 • Informele werksfeer waarbij er ruimte is om jezelf te zijn
 • Een leuk team en organisatie waarbij er hart voor elkaar is
   

Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance C# ASP.Net developer JR - C# ASP.Net MR ontwikkelaar voor een state of the art devOps team in Den Haag.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Den Haag en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van DEN HAAG

DEN HAAG

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV