ASP.Net ontwikkelaar die zijn passie wil volgen!_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP03166405
Inzet Fulltime
Werkgebied Rotterdam
werkniveau Medior / Senior
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

ASP.Net ontwikkelaar die zijn passie wil volgen!

Kleine hechte teams van 5 tot 7 personen die samen het beste willen zijn in wat ze doen. Een team dat hoge maar toch realistische doelstellingen neer zet. Een team waar je de vrijheid krijgt om eigen R&D projecten op te pakken en uit te voeren onder werktijd. Waar jouw ideeën en creaties serieus genomen en ondersteund worden. Als dat de omgeving is binnen welke jij het meest tot je recht komt. Lees verder.

Je zult werken aan technisch hoogstaande websites en online applicaties. Mijn klant pakt projecten op bij verschillende zeer zichtbare en bekende merken, met een kortere looptijd van zo 3 tot 6 maanden. Zo is je werk erg afwisselend en ook goed zichtbaar voor je familie en omgeving.

Bedrijfscultuur

Open, ontspannen, hoog tempo, ondernemende types, inhoudelijk de beste willen zijn, pro-actief, driven, flexibel, ambitieus, met veel vrijheid en eigenzeggenschap, woord is woord.

Jij

 • Minimaal 3 jaar ervaring als ASP.Net Developer
 • Je bent op de hoogte van de snelle ontwikkelingen binnen het vakgebied en vind het leuk om je collega’s hierover voortdurend op de hoogte te houden
 • Jouw kennis van Javascript (jQuery) gaat verder dan bestaande plugins inzetten, je weet hoe het werkt en kan het, indien nodig, zelf realiseren
 • Tenslotte werk je zorgvuldig, ben je communicatief ingesteld en heb je enige affiniteit met vormgeving

Voor jouw

 • Uitdagende projecten met veel afwisseling
 • Een plezierige, informele werksfeer waarin je samenwerkt met zon 20 andere gepassioneerde collega’s
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden
 • Een bruto salaris tussen de €3200 en 4500
 • 29 vakantie dagen
 • Pensioen 2/3 betaald door de werkgever (goede bruto/netto verhouding)
 • BYOD policy (met maandelijkse vergoeding)
 • Prima verdere secundaire arbeidsvoorwaarden
   

Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance ASP.Net ontwikkelaar die zijn passie wil volgen!.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV