ASP.NET ontwikkelaar (C#) data- en forum-migratie project_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP02154429
Inzet 24-40 uur/wk
Werkgebied Den Haag
werkniveau
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

ASP.NET ontwikkelaar (C#) data- en forum-migratie project

Project betreft de migratie van een PHP webforum naar een ASP.NET webforum. Voor het forumgedeelte is er een bestaande codebase template gekozen, die uitgangspunt is voor de migratie. Het nieuwe forum moet vervolgens worden ingeregeld en voorzien worden van diverse op maat te bouwen Add-on functionaliteiten. Uiteindelijk moet alle data vanuit de oude database 1 op 1 worden overgezet, gemigreerd, naar de nieuwe database. Je doet dit project alleen, er zijn andere ontwikkelaars aanwezig die je kunnen begeleiden en wegwijs kunnen maken in de technische omgeving.

Disciplines Vereist

  • ASP.NET

  • Datamigratie van MySQL naar MSSQL-server database

  • Ervaring met het bouwen van maatwerk Add-ons op bestaande forum template

Disciplines Gewenst

  • Ervaring met web-forum applicaties ontwikkelen, sterke pré

  • Ervaring met PHP omgevingen is een pré (daar is het oude webforum in opgebouwd)

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance ASP.NET ontwikkelaar (C#) data- en forum-migratie project.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Den Haag en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DEN HAAG

DEN HAAG

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV