ASP.NET Ontwikkelaar, C Sharp_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

ASP.NET Ontwikkelaar, C Sharp

Wij zijn voor onze eindklant op zoek naar iemand die hun kan helpen met een project voor een maand of 3. De klant is bezig een mobiele webapplicatie te bouwen. Het idee is om dit te doen op basis van .NET met bv ASP.NET, C#, MVC, typescript, HTML5, JQuery, Knockout enz, de techniek is nog niet 'set in stone'. Het betreft een soort mobile ordermanagement applicatie. De klant weet vrij precies wat ze nodig hebben aan functionaliteit, hun backend applicatie koppelt al met verschillende 'boordcomputer' systemen, het idee is om naast een boordcomputersysteem ook (web)app te realiseren zodat ook zonder boordcomputer maar met behulp van een tablet of mobiel ordermanagement gedaan kan worden. De webapplicatie ook tijdelijke (beperkt) offline moet kunnen werken. We zoeken iemand met veel ervaring in het ontwikkelen van dit soort applicaties, zodat hij of zij ons kan helpen en adviseren snel en goed bovengenoemde applicatie op te zetten en mee te bouwen. Een belangrijk doel voor is ook de kennisoverdracht naar hun team, maar het is zeker ook de bedoeling daadwerkelijk te implementeren. De kennisoverdracht vinden ze belangrijk, omdat ze op de (wat) langere termijn veel meer functionaliteiten webbased willen maken, zodat zaken als SAAS beter mogelijk worden. De persoon moet veel ervaring hebben met frontend development, mobiele webapplicaties. Ervaring hebben met het koppelen naar een (administratieve) backend en het bouwen van de backend voor de webapplicatie zelf. Beschikken over goede .NET kennis.

Disciplines Vereist

  • Frontend

  • HTML5

  • ASP.NET

  • C#

  • MVC

  • mobiele webapplicatie

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance ASP.NET Ontwikkelaar, C Sharp.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Molenhoek (Lb) en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van MOLENHOEK LB

MOLENHOEK LB

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV