Asp programmeur_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Asp programmeur

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren klassieke asp ontwikkelaar, het gaat hier om een grote applicatie/website waar vraag en aanbod van verschillende diensten worden samengebracht. Er dient in eerste instantie een aantal aanpassingen aan de bestaande applicatie te worden doorgevoerd, daarnaast is men parallel voor nieuw ontwikklingstraject in dot.net gestart.

Disciplines Vereist

  • asp

  • ms sql

Disciplines Gewenst

  • ajax

  • dot.net kennis

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Asp programmeur.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Soest en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van SOEST

SOEST

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV