Sitecore traineeship voor .Net developers en Front end ontwikkelaars_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP03166418
Inzet Fulltime
Werkgebied AMSTERDAM
werkniveau Medior / Senior / Lead
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Sitecore traineeship voor .Net developers en Front end ontwikkelaars

Wil jij ontwikkelen in de meest gevraagde technologie van het moment? Je voegen tot de club developers die in complexe IT landschappen grote systemen bouwen en behoren tot de best betaalde developers van dit moment? Dan is deze vacature voor jou!

Mijn klant is momenteel opzoek naar .Net programmeurs met 3+ jaar programmeer ervaring in C# / ASP.Net, HTML, CSS en Javascript, die zich in dit traject willen storten.

Als je toe wordt gelaten tot het traject krijg je gedurende 6 maanden verschillende cursussen afgewisseld met praktische deel projecten. Aan het einde van het traject word je de mogelijkheid geboden je te certificeren.

Vervolgens ben je klaar om aan steeds grotere projecten deel te nemen van mijn klant in één van haar multidisciplinaire SCRUM teams, samen werkend aan projecten voor het MKB+ en een verscheidenheid aan multinationals.

Jouw Profiel

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar programmeer ervaring: C# ASP.Net, HTML, CSS, Javascript
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Leergierig
 • Gedreven je steeds verder te ontwikkelen
 • Goede teamspeler die ook prima zelfstandig te werk kan gaan

Voor jou

 • Bruto salaris van €3200 tot 4500 (gaat tot 5700 voor ervaren sitecore developers)
 • Variabele bonus
 • Lease auto indien van toepassing
 • 25 vakantie dagen
 • Mobiel en Laptop
 • Goede pensioen regeling
   

Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Sitecore traineeship voor .Net developers en Front end ontwikkelaars.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) AMSTERDAM en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV