Ambitieuze .Net Lead Developer C#, ASP.Net, MVC, Entity Framework, WCF, C++, .Net_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP01165985
Inzet Fulltime
Werkgebied Rotterdam
werkniveau Senior / Lead
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Ambitieuze .Net Lead Developer C#, ASP.Net, MVC, Entity Framework, WCF, C++, .Net

State-of-the-art design software heeft ambitieuze mensen nodig! Gezien de complexiteit van de software van mijn klant ben ik opzoek naar een intelligente Lead Developer (C#.Net, ASP.Net, MVC, Entity Framework, WCF, C++), die passie heeft voor hoogstaande oplossingen en tevens ambitie heeft (ver) door te groeien in de organisatie. Bedrijfscultuur Gedreven, dynamisch, nationaal en internationaal, platte organisatie, ambitieus, open, direct, agile, optimaliserend, hard werken en jezelf ontwikkelen wordt beloond.

Functie

Als Lead developer ben je deel van een hecht hoog opgeleid team dan goed samenwerkt en leiding geeft aan collega’s in het buitenland. In Nederland gebeurt het conceptueel denkwerk en de uiteindelijke realisatie, het klop-werk doen de collega’s op afstand. Je brede interesse en vaardigheden laten je bijdragen aan verschillende delen van het ontwikkel-proces. Samen met je collega’s maak je producten graag beter. Notabene, dank zij jouw scrum based lean development proces, zullen de resultaten van jouw sprints van vandaag, deel zijn van de software versie van volgende maand. Jouw inzet verbetert de beleving en werkwijze van je klanten direct!

Gevraagd

 • Afgeronde HBO, liefst WO opleiding (IT gerelateerd)
 • Minimaal 7 jaar ontwikkel ervaring in een Microsoft omgeving
 • Kennis van: Visual Studio, NuGet, Entitiy Framework, MVC (web) en WCF
 • Ambitie je tot management-niveau te ontwikkelen
 • Analytisch denkvermogen
 • Goede communicatie skills in de Nederlandse en Engelse taal

Geboden

 • €4500 tot 5700 Bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring
 • 28 vakantiedagen
 • 50/50 pensioenbijdrage
 • 6 maandelijkse loon(s) evaluatie/ verhoging al naar gelang
 • Winst gerelateerde gratificatie
 • Collectieve verzekeringen: auto, ziekte 
 • Behalen van: Trainingen, certificaten, certificeringen, al naar gelang
 • Reiskosten vergoeding of lease wagen, al naar gelang en inzet
   

Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

 

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Ambitieuze .Net Lead Developer C#, ASP.Net, MVC, Entity Framework, WCF, C++, .Net.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV