Allround ASP webdeveloper_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Allround ASP webdeveloper

We zoeken per vrijwel direct een goeie allround asp webdeveloper te Amsterdam voor in eerste instantie een aantal dagen. Kennis: ASP, CSS, HTML, XML, XSLT, SQLserver. Voor op langere termijn liefst dezelfde kandidaat die af en toe komt bijspringen, met het oog op een langduriger samenwerking. Het gaat om een uitgeverij. Naast klassiek ASP (vbscript) zoeken we voor in de nabije toekomst ook een 3 mensen voor een capaciteitspool, ze hebben regelmatig extra capaciteit nodig. Dan gaat het niet om ASP maar om ASP.NET, zowel C#.net als vb.net, de nadruk op c#.net. Goede kennis van SQLserver een must.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Allround ASP webdeveloper.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amsterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV