Delphi Programmeur voor Support en Onderhoud_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP12111503
Contractduur langdurig (2-3 jaar)
Inzet 1-3 dagen per week
Werkgebied Oud Beijerland
werkniveau
Contactpersoon Robert Gritter
010 - 475 55 83

Een Delphi programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Delphi programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Delphi Programmeur voor Support en Onderhoud

Voor onze klant zoeken we een Delphi programmeur die de support en onderhoud op een aantal bedrijfsapplicatie kan overnemen. Gaat om een aantal planningsapplicatie en om een aplicatie die een aantal productiemachines aanstuurt. In overleg zal ook incidentieel een grotere uitbreiding gerealiseerd moeten worden, deze projecten van enkele weken dienen dan in overleg ingeplanned te worden. Huidige werknemer vertrekt en men wil deze rol nu dmv een freelancer laten invullen. We zoeken dus iemand die voor langere tijd zich hieraan wil verbinden.

Disciplines Vereist

  • Delphi 7

Disciplines Gewenst

  • Delphi7

  • As 400 / DB2 ervaring

  • affiniteit productieomgeving

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Delphi Programmeur voor Support en Onderhoud.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Oud Beijerland en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van OUD BEIJERLAND

OUD BEIJERLAND

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV