Delphi Programmeur, Remote werken, omgeving Waalwijk_

 

Een Delphi programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Delphi programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Delphi Programmeur, Remote werken, omgeving Waalwijk

Voor mijn eindklant ben ik per direct op zoek naar een ervaren hands-on Delphi programmeur.

Mijn klant heeft de afgelopen jaren constant doorgebouwd aan een orderpakket welke up to date gehouden is tot versie 10.1. 

Het orderpakket bevat alle belangrijk functies voor een gestroomlijnd orderproces. De accountmanagers gaan de winkeliers langs met een tablet, op de tablet wordt de bestelling doorgegeven aan het hoofdkantoor. Vanuit het hoofdkantoor worden er met de applicatie verschillende stappen gemaakt, denk aan het sturen van orderbevestigingen, aanmelden van verzendingen bij de korier, aanmelden ter productie etc.

Voor het doorontwikkelen en onderhouden van deze applicatie ben ik op zoek naar een delphi specialist die op flexibele basis aan deze applicatie wil werken. Hoeveelheid uren is wisselend en afhankelijk van de wensen van mijn klant. De werkzaamheden kunnen volledig vanuit huis gedaan worden. Enkel een gesprek om requirements etc. te bespreken zal op locatie plaats vinden. 

Disciplines Vereist

  • - Ervaring met Delphi 10.1

  • - Hands-on mentaliteit

  • - Flexibel

  • - Meedenken

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Delphi Programmeur, Remote werken, omgeving Waalwijk.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving 's-Hertogenbosch en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van WAALWIJK

WAALWIJK

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV