Delphi programmeur_

 

Een Delphi programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Delphi programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Delphi programmeur

Wij zoeken een ervaren delphi 6 of 7 ontwikkelaar voor onze Belgische klant. Er is extra ontwikkel capaciteit nodig voor werkzaamheden aan een bestaand ERP project. Kennis van SQL is vereist kennis van MS SQL server2000 is een pré. Meedraaien in team van ca. 6 ontwikkelaars. Werkzaamheden dienen volledig op locatie klant te worden uitgevoerd.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Delphi programmeur.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Eindhoven en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van EINDHOVEN

EINDHOVEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV