Delphi ontwikkelaar voor doorontwikkeling logistieke applicatie_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP04143384
Contractduur 6 - 9 maanden
Inzet 3 a 4 dagen per week
Werkgebied Rotterdam Botlek
werkniveau
Contactpersoon Robert Gritter
010 - 475 55 83

Een Delphi programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Delphi programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Delphi ontwikkelaar voor doorontwikkeling logistieke applicatie

Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een ervaren Delphi ontwikkelaar om de komende 6 tot 9 maanden, diverse uitbreidingen door te voeren aan hun bedrijfssoftware, het dan om het ontwikkelen van diverse logistieke modules. Aan de achterkant werkt men met een Oracle database. Er zijn ook plannen om dmv REST een API op te zetten om daarmee aan ketenpartners informatie te ontsluiten.

Disciplines Vereist

  • Delphi

  • Oracle

Disciplines Gewenst

  • Rest API webservice opzetten

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Delphi ontwikkelaar voor doorontwikkeling logistieke applicatie.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam Botlek en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van BOTLEK ROTTERDAM

BOTLEK ROTTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV