Delphi ontwikkelaar_

 

Samenvatting

Vacaturenummer EB030751
Contractduur min 6 maanden
Inzet min 3 dgn/week
Werkgebied Delft
werkniveau
Contactpersoon Robert Gritter
010 - 475 55 83

Een Delphi programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Delphi programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Delphi ontwikkelaar

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren Delphi ontwikkelaar om te werken aan de refacturing van een bestaand systeem. dus bekend zijn met het zgn groeimodel en in staat zijn om door bestaande code heen te werken en de software te doorgronden. In dit specifieke geval moet een onderdeel van de software geisoleerd worden om daar een eigen applicatie om heen te bouwen zodat deze later als plugin in de bestaande software kan worden aangeroepen. Huidige software is geschreven in Delphi 5.0 nieuwe software wordt geschreven in delphi 2006. Klant ontwikkeld software dat berekeningen op constructies uitvoert, dus enige affiniteit met dergelijke software alsmede begrippen als rek- en trekspanningen zijn een pre. Deels remote werken voor bijv 1 dag per week is bespreekbaar.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Delphi ontwikkelaar.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Delft en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DELFT

DELFT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV