Delphi 7 ontwikkelaar_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP0111822
Contractduur 3 - 6 maanden
Inzet 3-5dgn/wk
Werkgebied Rotterdam (Botlek)
werkniveau
Contactpersoon Robert Gritter
010 - 475 55 83

Een Delphi programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Delphi programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Delphi 7 ontwikkelaar

Voor onze klant, gespecialiseerd in het verhuren van zwaar materieel zoeken wij op korte termijn een ervaren freelance delphi ontwikkelaar die diverse uitbreidingen aan het bestaande systeem kan doorvoeren. De betreffende applicatie is gemaakt in Delphi 7 / win32 met een achterliggende Oracle database.

Disciplines Vereist

  • delphi 7

  • oracle

  • html, js

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Delphi 7 ontwikkelaar.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam (Botlek) en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van BOTLEK ROTTERDAM

BOTLEK ROTTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV