(deels remote) Delphi (Berlin) developer met XML facturatie ervaring_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP06199696
Contractduur 1 - 3 maanden met optie op verlenging
Inzet 3 - 5 dagen per week
Werkgebied Omgeving Amsterdam
werkniveau Medior / Senior
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Een Delphi programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Delphi programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

(deels remote) Delphi (Berlin) developer met XML facturatie ervaring

Voor mijn klant ben ik opzoek naar een developer met Delphi Berlin ervarig en ervaring met facturatie richting de overheid in XML bestandsstructuur.

Dit is slechts een kleinere klus bij mijn klant, waarbij er fouten gehaald moeten worden uit het facturatie deel van hun CRM applicatie, dan wel deels herbouwd moet worden om het werkend te krijgen.

Voor groot overleg zal je op locatie aanwezig moeten zijn, maar het programmeren mag je doen waar je wil, thuis, op de hei.. als je maar solide code aanlevert!

Disciplines Vereist

  • Delphi Berlin ervaring

  • Facturatie via XML ervaring

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance (deels remote) Delphi (Berlin) developer met XML facturatie ervaring.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Amsterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV