Cobol Ontwikkelaar voor het 'from scratch' herbouwen van een ERP pakket, omgeving Utrecht, 3-5 dagen per week!_

 

Een Cobol programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Cobol programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Cobol Ontwikkelaar voor het 'from scratch' herbouwen van een ERP pakket, omgeving Utrecht, 3-5 dagen per week!

Voor mijn klant ben ik per direct op zoek naar een Senior Cobol Ontwikkelaar voor een aantal uitdagende Cobol projecten in de omgeving van Utrecht.

Mijn klant heeft de wens om een verouderde versie van een maatwerk ERP pakket volledig vanaf de fundering opnieuw te schrijven naar de meest recente versie van Cobol. Daarnaast zijn er nog een aantal andere ERP pakketten welke gewijzigd dienen te worden op projectbasis.

Het gaat hier om een langlopende opdracht met een inzet van 4-5 dagen per week. 

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Cobol Ontwikkelaar voor het 'from scratch' herbouwen van een ERP pakket, omgeving Utrecht, 3-5 dagen per week!.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Utrecht en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van UTRECHT

UTRECHT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV