Cobol ontwikkelaar (met Embedded Oracle SQL) ervaring_

 

Een Cobol programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Cobol programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Cobol ontwikkelaar (met Embedded Oracle SQL) ervaring

Voor mijn klant ben ik opzoek naar een goede Cobol developer met ervaring met embedded (oracle) sql.

De core systemen van mijn klant werken nog grotendeels op een cobol applicatie en dat willen ze graag zo houden (vanwege de hoge stabiliteit). Tevens zijn er ook nog aangelegen dan wel gekoppelde applicaties aan dit systeem (SAP, .Net, Java), echter voor de scoop van deze opdracht zijn die minder of niet relevant.

Mijn klant werkt agile en heeft een multidisciplinair team opgezet welke geleid wordt door een productmanager. Binnen dit team werken verder 4 tot 5 developers, een tester en een systeem technische man.

Vanwege een aantal projecten die op til staan is mijn klant opzoek naar 2 Cobol developers die de komende 4 a 5 maanden haar kunnen helpen met het succesvol behalen van deze projecten.

Disciplines Vereist

  • Cobol met Embedded Oracle SQL ervaring

Disciplines Gewenst

  • Unix ervaring

  • Linux ervaring

  • Oracle DB ervaring

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Cobol ontwikkelaar (met Embedded Oracle SQL) ervaring.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV