Cobol Ontwikkelaar_

 

Een Cobol programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Cobol programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Cobol Ontwikkelaar

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een ervaren Cobol developer. Klant ontwikkeld informatiesystemen voor hun klanten. Al 30 jaar worden de applicaties ontwikkeld in Cobol. Men is op zoek naar een developer, die voor een periode van 8 maanden kan meedraaien in het ontwikkelteam. Werkzaamheden zullen bestaan uit structurele aanpassingen aan bestaande programmatuur. Men werkt in 2 ontwikkelteams en volgens Agile/scrum methode die heel strikt wordt gevolgd. Verschillende werkzaamheden wordt in willekeurige volgorde aangeboden aan de teams. 2 ontwikkelteam 8 mw. + scrum master + lead developer. Men werkt in een Linux omgeving. Kennis vanaf ACUCOBOL v5.1.0.4 maar kennis en ervaring met nieuwere versie is een grote pre.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Cobol Ontwikkelaar.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Oosterhout en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DORDRECHT

DORDRECHT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV