Ervaren C++ programmeur_

 

Een C++ programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van C++ programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Ervaren C++ programmeur

Voor onze eindklant ben ik op zoek naar een ervaren C++ programmeur. Het gaat om het omzetten van diverse MS Excel applicaties met zware berekeningen in VBA. Deze moeten herschreven worden in C++ vanwege performance problemen. De klant is zelf een zware VBA ontwikkelaar en wil zich gaan verdiepen in C++. We zijn daarom op zoek naar iemand die een langere termijn relatie met de klant wil aangaan en de klant hierbij wilt ondersteunen en uitleg geven.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Ervaren C++ programmeur.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Baarn en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van BAARN

BAARN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV