Code review opdracht voor C# client-server applicatie_

 

Een C++ programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van C++ programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Code review opdracht voor C# client-server applicatie

De klant heeft een stuk software laten bouwen door een developer. Er zijn echter twijfels gerezen over de kwaliteit van de code. Het gaat hier om een client-server applicatie, geschreven in C# - Winforms. De broncode is in aanwezig. We zoeken een senior C#.net developer, die deze software en broncode grondig kan nakijken. Onderzoeken op compleetheid en of het geheel is opgezet naar zogeheten 'best practises'. De opzet van de software moet getoetst worden aan geldende normen m.b.t. kwaliteit en degelijkheid en geschikt voor het doel waar het voor is gebouwd. Mogelijk vervolg: Na het voltooien van dit onderzoek is verdere afbouw, detaillering, implementatie en uitbouw van de applicatie een reŽle mogelijkheid.

Disciplines Vereist

  • Ruime ervaring in C#.NET - client-server applicatiebouw

  • Ervaring met code review van derden

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Code review opdracht voor C# client-server applicatie.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Tilburg en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van TILBURG

TILBURG

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV