C++ Programmeurs_

 

Een C++ programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van C++ programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

C++ Programmeurs

Wij zijn voor onze eindklant op zoek naar een C++ Developer met Visual Studio kennis. De klant heeft zelf enige ervaring, maar door tijdgebrek op zoek naar extra capaciteit. De klant is bezig met software te ontwikkelen die grafisch data (geschreven o.b.v. visual studio) data toont zoals metertjes en wijzertjes) weergeeft. De applicatie draait maar moet nu af ontwikkeld worden. Je komt in een team te werken die bestaat uit hoofd ontwikkelaar, 2 firmware engineers en een Projectmanager. Het Technisch Ontwerp is klaar en aanwezig.

Disciplines Vereist

  • C++

Disciplines Gewenst

  • WO werk en denkniveau

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance C++ Programmeurs.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Zoetermeer en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ZOETERMEER

ZOETERMEER

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV