C++ programmeur_

 

Een C++ programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van C++ programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

C++ programmeur

Voor onze eindklant (wetenschappelijk onderzoek) zijn we op zoek naar een ervaren C++ programmeur. Het gaat om het uitlezen van metingen/waardes op een device. Deze moeten kunnen worden opgehaald via een USB verbinding naar de computer en uiteindelijk moeten de gegevens worden doorgeschoten naar een SQL database. Het gaat specifiek om het schrijven van een applicatie waarmee de koppeling gemaakt kan worden tussen het device en de USB.

Disciplines Vereist

  • C++

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance C++ programmeur.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amsterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV