C++ Programmeur_

 

Een C++ programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van C++ programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

C++ Programmeur

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een C++ developer met aantoonbare en recente Linux operating system ervaring. Men werkt momenteel aan een project voor het ontwikkelen van een voyage data recorder (Black box). De Lead developer heeft het op dit moment te druk en wordt te zwaar belast wordt op Linux. Men is op zoek naar een externe developer ter ondersteuning van huidige Linux ontwerper, waarbij de nadruk ligt op vastlegging van ontwikkelingen en prioriteiten stellen.

Disciplines Vereist

  • Linux operating system

  • Documenteren

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance C++ Programmeur.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Zoetermeer en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ZOETERMEER

ZOETERMEER

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV