C++ programmeur_

 

Een C++ programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van C++ programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

C++ programmeur

Het product waar aan ontwikkeld moet worden bestaat uit verschillende componenten en dient als prototype om het later uit te laten werken op een eigen ontworpen PCB met embedded software. Er is momenteel een aan de slag met de ontwikkeling van het prototype waarbij ieder zijn eigen specialisme heeft en elkaar aanvullen qua kennis. De klant is op zoek naar een C++ developer met Arduino kennis. Goede kennis Arduino is een vereiste. Naast software ontwikkeling is de klant op zoek naar een developer die ook advies kan geven of men de goede hardware heeft aangeschaft i.c.m. de software. Het prototype bestaan uit de volgende componenten: Arduino uno 5-tal leds 5-inch LCD touchscreen LCD controller wat op de UNO vast komt Sensor bord 3-tal sensoren Op basis van de gemeten waarden van de sensoren moet er het een en ander gaan verschijnen in het schermpje en 1 van de 5 ledjes gaat branden. Er mag vanuit eigen locatie gewerkt worden, mocht er expertise nodig zijn van team dan is de locatie Schiphol waar men werkzaam is.

Disciplines Vereist

  • C++

  • Arduino (knockout)

  • Hardware

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance C++ programmeur.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Schiphol en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van SCHIPHOL

SCHIPHOL

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV